Excursie de o zi in Bulgaria

Rezerva acum prin Call Center
De la 135.00 lei (pret/ persoana)
Valabil pana la 30 Sep 2018
Contactati-ne direct la:

Plecarea spre Bulgaria se va face la ora 8:00 din Constanta. Ajungem la Balcic la ora 10.00 si vizitam Castelul Reginei Maria a Romaniei si gradinile domeniului. Vizitam apoi Cartierul Romanesc, unde admiram vilele pictorilor si arhitectilor romani si vom face o plimbare pe promenada Coastei de Argint.

Ajungem apoi la Capul Kaliakra, promontoriu impresionant, monument al naturii in Dobrogea bulgareasca, pentru a vizita ruinele cetatii antice, capela Sfantului Nicolae si grota-muzeu cu vestigii arheologice.

 • Tarif si durata
 • Servicii incluse
 • Servicii optionale
 • Conditii de calatorie:

Tarif: de la 135 lei / persoana

Grup minim de 14 persoane.

Durata excursiei: 10 ore

Transport Constanta - Balcic - Cap Kaliakra - Constanta
Asistenta turistica

 • Asigurarea de calatorie
 • Pranz in Balcic: 50 lei
 • Intrari la obiective :
  • Castelul şi Gradinile din Balcic: 14 Leva (aprox.35 lei)
  • Cap Kaliakra: 3 Leva/persoana (aprox.7 lei)

Pașaportul și Cartea de Identitate
Pentru trecerea graniței este necesar: Carte de Identitate (valabila doar in tarile membre ale Uniunii Europene) sau Pașaport valabil cel puțin încă 6 luni de la data ieșirii din țară. Turiștii trebuie să verifice starea pașaportului (vezi instrucțiunile de pe coperta pașaportului) și existența spațiului suficient pentru vize (ștampile) la trecerea frontierelor. Pentru mai multe detalii accesați secțiunea "Acte necesare la vamă".

Copii minori
Cetățenii români cu vârsta sub 18 ani pot ieși din țară dacă îndeplinesc una din următoarele condiții:

 1. sunt însoțiți de ambii părinți;
 2. sunt însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau certificatul de deces al celuilalt ori hotărâre judecatorească definitivă de încredințare a copilului etc.
 3. sunt însoțiți de un adult aflat în posesia certificatului personal de cazier judiciar și a declarației autentificate din partea ambilor părinți din care să rezulte acordul acestora cu privire la efectuarea călătoriei.

Copiii sub 14 ani pot părăsi România doar cu pașaport (certificatul de naștere NU este valabil).

Nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera româna a copiilor, caz in care agentia de turism nu răspunde de consecințe.

Asigurările medicale de călătorie în străinătate
Asigurarea medicală acoperă riscurile de acccident, boală, deces etc. survenite in timpul excursiei:

Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS) asigura accesul numai la tratamente medicale de urgenta efectuate in sistemul public (de stat) de sanatate din tarile UE si Elvetia. Cardul se elibereaza de Casa de Asigurări de Sănătate teritorială.
Mai multe detalii la: www.cnas.ro si www.ceass.ro

Asigurarea Medicala de calatorie emisa de o societate de asigurare este valabila si in afara UE si permite accesul si la serviciile clinicilor si spitalelor private, suporta cheltuielile de spitalizare, de repatriere medicala cu ambulanta terestra (aeriana) si de repatriere in caz de deces, asista si tine legatura (24 ore din 24) in strainatate cu asiguratul. Asigurarea de sanatate pentru calatorii este obligatorie pentru tarile din afara Uniunii Europene (nonUE) cu care Romania nu a semnat un acord bilateral de asistenta medicala reciproca. Asigurarile medicale se pot face la agentiile de turism sau la societatile de asigurare.

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Mai multe informatii despre Castelul Reginei Maria (Balcic)

Castelul din Balcic (sau Palatul din Balcic, în bulgară Двореца в Балчик) este o vilă din orașul Balcic (actualmente în Bulgaria). Castelul a fost construit ca reședință pentru regina Maria a României, în perioada în care Cadrilaterul a aparținut României.

Complexul cuprinde un parc botanic, mai multe vile rezidențiale, o sală a fumatorilor, o pivniță, o mănăstire, un izvor de apă și diverse alte clădiri.

Castelul, numit și „Cuibul Singuratic” („Tenha Juvah” în limba turcă) este de fapt o vilă cu pereți albi și acoperișuri de țiglă roșie străjuite de un minaret. Este construit de-a lungul a trei terase și combină elemente ale stilului maur, stilului mediteraneean cu cel al caselor bulgărești. Este foarte aproape de mare, fiind despărțit de aceasta doar de faleză. A fost locul preferat al Reginei Maria, în care aceasta a locuit, tocmai de aceea rămânându-i denumirea de „castel”[necesită citare]. Castelul este compus din șase case,câte una pentru fiecare copil al Reginei Maria. Tot din dorința Reginei Maria a fost construită și Capela Stella Maris, în stil bizantin, un loc în care se retrăgea adesea pentru a se reculege. Atât de mult s-a regăsit în acest loc, încât, regina a lăsat dorința ca după moartea ei, inima să-i fie păstrată în incinta capelei.

Harta Castelul Reginei Maria

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0