Excursie de o zi in Delta Dunarii

Rezerva acum prin Call Center
De la 195.00 lei
Valabil pana la 30 Sep 2018
Contactati-ne direct la:

Vino să descoperi țărmul Deltei Dunării, cel mai nou pământ al României! Ca să înțelegi acest ținut exotic trebuie să te plimbi cu barca pe canale și lacuri, să asculți freamătul stufului și zgomotele naturii, să urmărești cu privirea pelicanii maiestuoși!

 

Vom pleca din Constanța la ora 07:00 spre Murighiol (Tulcea), unde vom sosi în jurul orei 09:00. La bordul unei ambarcațiuni vom descoperi timp de 4 ore fauna și flora Deltei Dunării, Raiul păsărilor și al nuferilor.

 

Tarif: de la 195 Lei/ persoană

Grup minim de 14 persoane.

 

Durata excursiei: 10 ore

SERVICII INCLUSE:

Transport microbuz Constanța – Murighiol – Constanța;
Plimbare cu barca pe trasee turistice în Delta Dunării

SERVICII OPȚIONALE:

Prânz pescăresc: 70 lei/persoană

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0