Histria de la istorie antica la vin cu suflet

Rezerva acum prin Call Center
De la 95.00 lei
Oferta permanenta
Contactati-ne direct la:

Cum arata Tomisul in perioadele greaca, romana sau romano-bizantina? Care sunt povestile si legendele orasului Kustenge, din timpul dominatiei otomane? Care sunt tainele orasului modern romanesc, din 1878 si pana in prezent? Cum a aratat Constanta moderna in diverse perioade: la 1880, la 1900 sau in perioada interbelica? Ce anume s-a pastrat de atunci? Acestea sunt doar cateva dintre subiectele pe care le vom aborda de-a lungul calatoriei noastre.

 

Vor fi prezentate cele mai importante obiective din zona peninsulara, dar mai ales povestile mai putin stiute ale acestora, legende sau crampeie din istoria locului.

 

Vom discuta despre edificii deosebite, despre personalitatile care le-au ridicat, despre taine care nu au fost deslusite nici pana in prezent...

 

Unde obisnuia sa ia masa Caragiale, cum vedea Iorga orasul atunci cand venea in vacanta, ce povestea Delavrancea despre plajele urbei si ce simtea Eminescu atunci cand vedea marea? Vom incerca sa aflam impreuna raspunsurile la aceste intrebari.

 

Turul nostru urban este unul interactiv, astfel ca va invitam sa descoperim impreuna secretele unui oras milenar!

 

Tarif: 95 Lei/ persoana

Grup minim de 14 persoane.

 

Durata turului: 3-4 ore

 

SERVICII INCLUSE:

Preluare de la hotel din Mamaia

Pranz traditional

Ghid

 

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0