Despre S.C. Direct Turism SRL

Rezerva acum prin Call Center

Direct Aeroport este marca proprietatea SC Direct Turism SRL, companie cu experienta in transport de persoane si turism. Peste 40.000 de clienti si mai mult de 2.000.000 km pe an parcursi in siguranta ne recomanda ca fiind cea mai buna si sigura companie de transport.

TRANSFER CONSTANTA – AEROPORTUL OTOPENI – CONSTANTA

TRANSFER CONSTANTA – AEROPORTUL MIHAIL KOGALNICEANU – CONSTANTA

TRANSFER BRASOV – AEROPORTUL OTOPENI – BRASOV

Conceptul de shuttle bus este relativ nou in Romania, desi in Londra se foloseste de la inceputul anilor 1960. Sistemul a venit in intampinarea calatorilor de a ajunge confortabil si rapid la aeroport sau de la aeroport acasa. A fost preluat de hoteluri, agentii de turism si alti agenti economici operatori in zona turismului. Transferul catre aeroport se face, practic, prin rezervare, in functie de ora de zbor. Este un serviciu care asigura un plus de siguranta calatoriei tale si elimina neplacerile pe care le aduc schimbul de mijloace de transport cu bagajele de calatorie, timpul pierdut prin statii intermediare si orice alte elemente neprevazute pot aparea pe drum. In plus, e destul de greu sa planifici plecarea de acasa atunci cand depinzi de taxi pana la tren sau autocar, de mersul trenurilor, apoi de alte legaturi din gara la aeroport.

Serviciul pe care il punem la dispozitie garanteaza confortul calatoriei catre aeroport intr-un timp pe care l-ai petrece si daca ai conduce masina personala. Pe ambele rute sunt cateva locatii intermediare, dar care nu afecteaza timpul calatoriei. Preluarea calatorilor se face rapid, totul este pe baza de rezervare.

MICROBUZE SI AUTOCARE MERCEDES SI VOLKSWAGEN

Mijloacele moderne de transport pe care le detinem sunt concepute special pentru transportul de calatori de tip shuttle bus. Microbuzele si autocarele noastre sunt marca Mercedes sau Volkswagen, cea mai veche masina are 3 ani vechime. Sunt autoturisme de ultima generatie, au un grad ridicat de siguranta si confort, au un spatiu generos intre scaune, un spatiu incapator pentru bagaje, sunt dotate cu WiFi, sistem audio-video, aer conditionat si camere de supraveghere.

TRANSPORT PRIVAT IN ROMANIA SI STRAINATATE

Pentru cei care doresc sa mearga impreuna cu familia sau prietenii, avem variante de transport privat (cu sofer) sau inchiriere de microbuze, autoturisme ori autocare, fie pentru transferul catre aeroport, fie catre alte destinatii din Romania sau strainatate. Serviciul de transport privat este disponibil oriunde in tara si se adreseaza inclusiv companiilor care organizeaza teambuilding-uri ori diverse calatorii, transferuri catre sau dinspre aeroport pentru clienti, angajati, parteneri. Citiți mai multe despre serviciul de transport privat aici.

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0