Clients opinions

Book now via Call Center

Calatorii despre noi

Ioana

Recomand tuturor celor care au nevoie de transport pe ruta Aeroport Otopeni- Brasov si retur. Foarte bun raportul pret / servicii oferite.

Rating: 9.5

Loredana

Am fost placut surprinsa de faptul ca wifi a fost oferit gratuit!

Dan

Am calatorit foarte bine sunt multumit dealtfel este a 3-a ora cand calatoresc cu dumneavoastra si va voi ma solicta in viitor!

Rating: 9.2

Flavia

Vreau sa va felicit pentru calitatea serviciului oferit. am avut o experienta foarte placuta calatorind cu Direct Aeroport si nu doar am postat comments pe contul meu de FB dar si recomand tuturor prietenilor si cunostintelor acest serviciu. Multumesc! Oameni ca dvs ne aduc mai aproape de civilizatia occidentala!

Emilia-Adela

Voi continua sa apelez la serviciile oferite de compania Direct Aeroport. Voi recomanda si prietenilor mei, cu caldura, sa contacteze compania pentru deplasarile la aeroport.

Anonim

Un serviciu de calitate si personal calificat. Va urez succes in contiunare avem nevoie de astel de servicii!

Sofia

As vrea sa stiu daca o persoana straina, adica nevorbitoare de limba romana, poate face o rezervare, si daca gaseste personal vorbitor de limba engleza. Eventual cum s-ar putea proceda? Multumesc!

Herwig

Totul a fost excelent si fara probleme, la timp si in conditii bune. Dar ar fi mai bine daca ar exista ore regulate, de exemplu la fiecare ora. Si alte companii pleaca la aceleasi ore, si in afara acestor ore nu gasesti alt transport.

Rating: 10

Ciprina

Conditii bune, sofer amabil, punctualitate, organizare excelenta.

Alexandru

Un sofer ne nota 10.a condus perfect.muzica superba.curatenie de nota 10.

Ruta

Transport rapid si rezervare usoara. Sofer foarte amabil.

Petrus

Calatoria a fost excelnta atat de la Otopeni cat si spre Otopeni. La intoarcere spre Otopeni, deoarece drumul de la Brasov era inchis spre Sinaia, am fost sunat pentru a mi se propune transport mai tarziu si deorece ar fi fost prea arziu pentru mine, mi s-a trimis un autoturism care m-a lasat la hotel la Otopeni. Pentru serviciile primite cinci stele sunt cam putine si in mod sigur voi apela mereu la serviciul acordat. Totul a fost perfect

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

I agree to the General Terms and Conditions

0