Otopeni Flights Live

Book now via Call Center

Transfers: SPECIAL DISCOUNTS!

20 lei DISCOUNT for ALL two-ways transfers paid to in DIRECT AEROPORT agencies and ONLINE! The promotion is valid for transfers made by the end of the year!
YOU BOOK, YOU PAY YOU TRAVEL
#DirectAeroport, airport transfer from #Constanta and #Brasov to Henri Coanda #Otopeni Airport.
Reservations NON STOP by phone  0371.503.503 , book online or come to our agencies in Constanta si Brasov!

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

I agree to the General Terms and Conditions

0