Aeroport Mihail Kogalniceanu

Rezerva acum prin Call Center

IMG_2247b.jpg (469 KB)

Te așteptăm la AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MIHAIL KOGĂLNICEANU și te conducem acasă, în Constanța, sau la destinația ta de vacanță pe litoral!

Cursele in regim de transport privat se realizeaza cu microbuz sau autoturism, in functie de numarul de persoane sau preferintele clientului. Alegem varianta optima pentru ca tu si cei dragi tie sa ajungeti intotdeauna confortabil si in siguranta la destinatie.

Rezerva acum o masina!

Rezervarea unei masini se poate face telefonic la unul dintre numerele: 0737-503503  sau 0371-503503, pe e-mail la adresa office@direct-aeroport.ro, sau completand formularul de mai jos.

Trasee disponibile (preț în lei/sens)

  Turism 3+1 locuri  Microbuz 7+1 locuri 
Constanta - Aeroportul Mihail Kogalniceanu 300 500
Cernavodă - Aeroportul Mihail Kogalniceanu 450 650
Costinești - Aeroportul Mihail Kogalniceanu 450 650
Eforie Nord/Sud - Aeroportul Mihail Kogalniceanu 450 650
Olimp/Neptun/Jupiter - Aeroportul Mihail Kogalniceanu 450 650
Venus/Saturn/Mangalia - Aeroportul Mihail Kogalniceanu 450 650
Vama Veche - Aeroportul Mihail Kogalniceanu 500 690

 

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0