Hoghiz

Rezerva acum prin Call Center

Transferuri: PROMOȚIA CONTINUĂ!!

REDUCERE de 20 lei pentru TOATE transferurile DUS-ÎNTORS achitate în agențiile DIRECT AEROPORT și ONLINE! Promoția este valabilă pentru transferuri efectuate până la sfârșitul anului!
REZERVI. PLĂTEȘTI. CĂLĂTOREȘTI
#DirectAeroport, transfer aeroport din #Constanța și #Brașov la Aeroportul Henri Coandă #Otopeni.
Rezervări NON STOP la telefon  0371.503.503, rezervari online sau direct in agentiile noastre din Constanta si Brasov!

Oferta permanenta
Contactati-ne direct la:

Hoghiz – Zona Hoghizului a fost locuită încă din epoca bronzului. În documentele din 1312, Hoghiz apare sub numele de Calida Aqua, dupa izvoarele calde care au fost cunoscute și de romanii care în apropierea localității au ridicat un castru.

 

Obiective turistice:

  • Castelul Haller – se crede ca a fost ridicat in anul 1553, pe ruinele unei manastiri medieval. În present adăpostește școala generală.
  • Castelul Kalnoky
  • Castelul Guthman-Valenta - a fost construit in secolul XVI si refacut in secolul XVIII
  • Castrul Roman - datează din epoca romană, din sec. II-III.La aproximativ 500 m de castru se află ruinele podului care permitea trecerea Oltului.
  • Biserica de lemn ”Cuvioasa Paraschiva” din Cuciulata - momentul edificării ei nu se cunoaște cu exactitate, se bănuiește că a fost construită între anii 1700 și 1752.
  • Biserica reformata de la Hoghiz este o constructie de zid datata in secolul al XVIII-lea.

 

 

Formular de transport privat

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0