Baicoi

Rezerva acum prin Call Center

Transferuri: PROMOȚIA CONTINUĂ!!

REDUCERE de 20 lei pentru TOATE transferurile DUS-ÎNTORS achitate în agențiile DIRECT AEROPORT și ONLINE! Promoția este valabilă pentru transferuri efectuate până la sfârșitul anului!
REZERVI. PLĂTEȘTI. CĂLĂTOREȘTI
#DirectAeroport, transfer aeroport din #Constanța și #Brașov la Aeroportul Henri Coandă #Otopeni.
Rezervări NON STOP la telefon  0371.503.503, rezervari online sau direct in agentiile noastre din Constanta si Brasov!

Oferta permanenta
Contactati-ne direct la:

Băicoi – orașul este situat în centrul județului Prahova. Primele vestigii istorice descoperite pe raza orașului datează din aproximativ 341 î.Hr. Este vorba de monede dacice și un tezaur de tetradrahme. S-au descoperit și urme de așezări dacice din perioada marelui stat dac al lui Burebista (82-44 î.Hr.), precum și urme ale culturii Dridu (secolele al VII-lea–al X-lea). Atestarea documentară a orașului datează din 20 mai 1597, când Manole și Necula Logofăt au primit de la domnitorul muntean Mihai Viteazul moșia Băicoiului în schimbul moșiei Ploieștilor, unde se afla un sat moșenesc pe care voievodul a fondat ulterior un oraș.

 

Obiective turistice:

În orașul Băicoi există mai multe lăcașe de cult ortodox. Bisericile ortodoxe locale sunt construcții în general vechi, biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena din Băicoi” fiind chiar monument istoric. Aceste lăcașe sunt dispuse geografic în toate cartierele astfel:

  • Schela - Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena
  • Liliești - Biserica Hagica
  • Țintea - Biserica Duminica Tuturor Sfinților
  • Tufeni - Biserica Nașterea Domnului și adormirea Maicii Domnului
  • Dâmbu - Biserica Cioara

 

Formular de transport privat

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0