Brasov

Rezerva acum prin Call Center

Transferuri: PROMOȚIA CONTINUĂ!!

REDUCERE de 20 lei pentru TOATE transferurile DUS-ÎNTORS achitate în agențiile DIRECT AEROPORT și ONLINE! Promoția este valabilă pentru transferuri efectuate până la sfârșitul anului!
REZERVI. PLĂTEȘTI. CĂLĂTOREȘTI
#DirectAeroport, transfer aeroport din #Constanța și #Brașov la Aeroportul Henri Coandă #Otopeni.
Rezervări NON STOP la telefon  0371.503.503, rezervari online sau direct in agentiile noastre din Constanta si Brasov!

Oferta permanenta
Contactati-ne direct la:

Brașov - a fost menţionat documentar pentru prima dată în anul 1235 sub numele de Corona, fiind cel mai important oraș din Transilvania în timpul Evului Mediu și o fortăreață economică în secolele XIV-XVI. Cea mai bună vedere asupra orașului se poate obține din vârful muntelui Tâmpa (960 m), unde se poate ajunge cu telecabina sau pe jos.

 

Obiective turistice:

  • Biserica Neagră - dedicată iniţial Sfintei Fecioare Maria, a primit această denumire după marele incendiu din 1689. Biserica a fost construită începând cu anul 1383, şi este considerată astăzi un simbol al goticului transilvănean. 
  • Biserica Romano-Catolică Sfinții Petru și Pavel – cea mai reprezentativă construcție barocă din Brașov a fost ridicată între 1776-1782.
  • Biserica Sf. Bartolomeu
  • Biserica ortodoxă Sf. Nicolae
  • Cetățuia
  • Bastionul Țesătorilor
  • Poarta Șchei
  • Piața Sfatului
  • Complexul muzeal "Prima Şcoală Românească"
  • Muzeul Memorial “Casa Mureșenilor 

 

 

Formular de transport privat

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0