Sacele

Rezerva acum prin Call Center

Transferuri: PROMOȚIA CONTINUĂ!!

REDUCERE de 20 lei pentru TOATE transferurile DUS-ÎNTORS achitate în agențiile DIRECT AEROPORT și ONLINE! Promoția este valabilă pentru transferuri efectuate până la sfârșitul anului!
REZERVI. PLĂTEȘTI. CĂLĂTOREȘTI
#DirectAeroport, transfer aeroport din #Constanța și #Brașov la Aeroportul Henri Coandă #Otopeni.
Rezervări NON STOP la telefon  0371.503.503, rezervari online sau direct in agentiile noastre din Constanta si Brasov!

Oferta permanenta
Contactati-ne direct la:

Săcele – aici trăieşte una dintre cele două mari comunităti de mocani din Transilvania, cealalta aflandu-se in Marginimea Sibiului. Mocanii reprezintă comunități pastorale autohtone de oieri români, asociaţi în trecut cu fenomenul transhumanţei. Mocanii din zona Brașov-Săcele sunt considerați a fi „adevărații” mocani. Prin tradiție, ei au practicat transhumanța cu turme imense de oi, iar in secolul al XIX-lea, mai ales după tratatul de la Adrianopole, care le-a îngrădit mișcarea, au fost și cărăuși, conducând garnituri sau caravane de mărfuri pe mari distanțe.

 

Obiective turistice:

 • Biserica Adormirea Maicii Domnului din Satulung, monument istoric
 • Statuia Lupa Capitolina
 • Monumentul Soldatului Necunoscut
 • Canionul Șapte Scări
 • Poiana Angelescu
 • Casa Dijmelor
 • Masivul Piatra Mare (Peștera de Gheață, Piatra Scrisă, Prăpastia Ursului, canionul "7 Scări ", cheile și cascada în roci calcaroase Tamina, vârful Piatra Mare)
 • Cabana Bunloc, situată pe traseul spre Munții Piatra Mare, aici se poate urca folosind telescaunul. Se pot practica sărituri cu parapanta, de asemenea există 3 pârtii de dificultate medie (Pârtia Baciului, Pârtia Bârsei, Plaiul Mocanilor).
 • Trambulina artificială - singura de acest fel din țară
 • Masivul Ciucaș
 • Siturile de importanță comunitară: Aninișurile de pe Tărlung, Ciucaș și Piatra Mare, incluse în rețeaua ecologică Natura 2000 în România.

 

 

Formular de transport privat

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0