Despre Companie

Cine suntem

Direct Aeroport este marca proprietatea SC Direct Turism SRL, companie cu experienta in transport de persoane si turism.

Conceptul de shuttle bus este relativ nou in Romania, desi in Londra se foloseste de la inceputul anilor 1960. Sistemul a venit in intampinarea calatorilor de a ajunge confortabil si rapid la aeroport sau de la aeroport acasa. A fost preluat de hoteluri, agentii de turism si alti agenti economici operatori in zona turismului. Transferul catre aeroport se face, practic, prin rezervare, in functie de ora de zbor. Este un serviciu care asigura un plus de siguranta calatoriei tale si elimina neplacerile pe care le aduc schimbul de mijloace de transport cu bagajele de calatorie, timpul pierdut prin statii intermediare si orice alte elemente neprevazute pot aparea pe drum. In plus, e destul de greu sa planifici plecarea de acasa atunci cand depinzi de taxi pana la tren sau autocar, de mersul trenurilor, apoi de alte legaturi din gara la aeroport.
Image
Image
Image
Image

Serviciul pe care il punem la dispozitie garanteaza confortul calatoriei catre aeroport intr-un timp pe care l-ai petrece si daca ai conduce masina personala. Pe ambele rute sunt cateva locatii intermediare, dar care nu afecteaza timpul calatoriei. Preluarea calatorilor se face rapid, totul este pe baza de rezervare.

MICROBUZE SI AUTOCARE MERCEDES SI VOLKSWAGEN

Mijloacele moderne de transport pe care le detinem sunt concepute special pentru transportul de calatori de tip shuttle bus. Microbuzele si autocarele noastre sunt marca Mercedes sau Volkswagen, cea mai veche masina are 3 ani vechime. Sunt autoturisme de ultima generatie, au un grad ridicat de siguranta si confort, au un spatiu generos intre scaune, un spatiu incapator pentru bagaje, sunt dotate cu WiFi, sistem audio-video, aer conditionat si camere de supraveghere.

TRANSPORT PRIVAT IN ROMANIA SI STRAINATATE

Pentru cei care doresc sa mearga impreuna cu familia sau prietenii, avem variante de transport privat (cu sofer) sau inchiriere de microbuze, autoturisme ori autocare, fie pentru transferul catre aeroport, fie catre alte destinatii din Romania sau strainatate. Serviciul de transport privat este disponibil oriunde in tara si se adreseaza inclusiv companiilor care organizeaza teambuilding-uri ori diverse calatorii, transferuri catre sau dinspre aeroport pentru clienti, angajati, parteneri. Citiți mai multe despre serviciul de transport privat aici.'

Rezerva acum un loc cu Direct Aeroport!

CURSE

Va oferim transferuri in conditii ideale de confort, siguranta si punctualitate din Constanța, Brașov, Craiova, Iași, Piatra Neamț, Galați si localitati limitrofe spre Aeroportul Otopeni.