Contact

Rezerva acum prin Call Center

Operatorii nostri sunt disponibili oricand pentru intrebari, detalii sau sesizari. Aflati oricand care este ruta cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra pe relatia Otopeni - Constanta, Otopeni - Brasov si Mihail Kogalniceanu - Constanta. Raspundem non-stop la intrebări sau sesizari legate de transfer aeroport, va asistam in rezervarea biletului spre si dinspre aeroport in cel mai scurt timp. Ne preocupa constant confortul si siguranta dumneavoastra, de aceea tinem cont de parerile dumneavoastra pentru imbunatatirea serviciului de transport persoane. Aflati de la operatorii nostri cum puteti face rezervarea pentru o cursa privata in 3 pasi!

 

DETALII COMPANIE

SC Direct Turism SRL
CUI: RO 31640573
Reg.Com.: J13/1106/2013

 

Constanta

Adresa: Casa de Cultura, Bd. Alexandru Lapusneanu, nr. 1
Luni - Duminica: 9:00 - 17:00
Call center: 0371.503.503 NON STOP

Adresa imbarcare: Gara CFR Constanta
Cod Postal:900196
Localitate:Constanta
Judet: Constanta
Constanta - 0737 503.503 - NON STOP

Brasov

Adresa: Str. Cristianului nr. 11

Telefon 0766.503.503
Call center: 0371.503.503 NON STOP
Adresa imbarcare: Hotel ARO Palace
Cod Postal: 500031
Localitate:Brasov
Judet: Brasov
Brasov - 0727 503.503 - NON STOP

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0