Airport transfer - Destination is closer than you think!

Book now via Call Center

Serviciul pe care il punem la dispozitie garanteaza confortul calatoriei catre aeroport intr-un timp pe care l-ai petrece si daca ai conduce masina personala.

Private shuttle bus from Henri Coanda International Airport (Bucharest) and Mihail Kogalniceanu International Airport (Constanta) to Brasov City and to the resorts on the Black Sea coast. Direct two-way service between the airport and your vacation destination. SAFE, RELIABLE, and COMFORTABLE. Are you coming to Romania? We will meet you at Arrivals! Are you departing? You won’t lose time nor miss your flight!

Rezervarea unui loc se poate face telefonic, la 0371.503.503, pe e-mail la office@direct-aeroport.ro , sau folosind formularul de mai sus.

Daca ai decis sa rezervi online, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cauti traseul de care ai nevoie. Completeaza cu datele tale (nume, numar de telefon, datele zborului si adresa de e-mail) sau, in cazul in care ai deja un cont Bileteria, poti folosi datele contului. Plata biletului online se efectueaza cu cardul . Confirmarea se face prin transmiterea tichetului de imbarcare (boarding pass) pe e-mail.

Constanta

Adresa: Casa de Cultura, Bd. Alexandru Lapusneanu, nr. 1
Adresa imbarcare: Gara CFR Constanta
Cod Postal:900196
Localitate:Constanta
Judet: Constanta
Constanta - 0737 503.503 - NON STOP

Brasov

Adresa: str. Michael Weiss, nr. 2
Adresa imbarcare: Hotel ARO Palace
Cod Postal: 500031
Localitate:Brasov
Judet: Brasov
Brasov - 0727 503.503 - NON STOP


High quality transport at the right price

Oferta permanenta

Oferta permanenta

Oferta permanenta

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

I agree to the General Terms and Conditions

0