Rent-a-car

Rezerva acum prin Call Center

ÎNCHIRIAZĂ O MAȘINĂ SIMPLU ȘI RAPID!

✓ Km nelimitați ✓ Asigurare de accident și furt ✓ Rovinietă ✓ Asistență rutieră 24 / 7.

 

    Tarif/zi raportat la perioada de inchiriere (EUR)  
MARCA & MODEL Clasa auto 1-3 zile 4-7 zile 8-14 zile 15-30 zile 31+ zile Fransiza (Euro) / ARZ+
(Euro/zi)
Dacia Logan B 31.62 29.81 26.20 22.58 19.87 220 / 7
Dacia Duster G2 62.33 58.72 53.30 49.68 44.26 550 / 12
Renault Trafic L 62.33 58.72 53.30 49.68 44.26 550  / 20

 

Tarifele includ: Km nelimitati, Asigurare de accident si furt (CDW, TP), rovinieta, asistenta rutiera 24 / 7.
Tarifele sunt valabile pentru inchirieri in agentiile Direct Aeroport din Romania pana la data de 31.12.2020
Fransiza este in Euro/eveniment cu TVA si se poate inlocui cu asigurarea ARZ+
Tarifele includ TVA.
Taxa de livrare a masinii in aeroport : 11 Euro tva inclus/actiune
Taxa de restituire in alta locatie : 0.26 Euro/km distanta intors;
Taxa de restituire/preluare in extraprogram : 11 Euro/actiune

 

TRANSFER INTERN:
clasa regular (clasele C,D,E)- 0.26 Euro/km fara TVA, distanta dus-intors;
clasa premium (clasele F, G,G1,G2)- 0.35 Euro/km fara TVA, distanta dus+intors;
clasa bus (clasa L) - 0.52 Euro/km fara TVA, distanta dus-intors;
ora de stationare incepand cu a doua ora, 3.85 Euro/ora TVA inclus.

 

Tarifele sunt valabile în funcție de disponibilități.

 

dacia logan.jpg (49 KB)

Dacia Logan este cu adevărat o mașină de familie, oferind confort pentru 5 adulți. Spațios și funcțional, oferă numeroase spații de depozitare atât în față cât și în spate. Portbagajul este suficient de spațios atât pentru călătorii de week-end cât și pentru vacanțe. Practic și modular datorită banchetei rabatabile în proporție de 1/3-2/3 (depinde de versiune). Logan are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Dacia Duster1.jpg (407 KB)

Dacia Duster beneficiază de un design inedit, ce îi scoate în evidență caracterul îndrăzneț. Confortul la volan este esențial. La bordul Daciei Duster, poți regla scaunul și volanul, iar toate obiectele necesare sunt la îndemână, grație compartimentului glisant situat sub scaunul pasagerului. Grație spațiului interior generos și multiplelor spații de depozitare, călătoriile tale cu Dacia Duster vor fi deosebit de plăcute pe orice fel de teren. Dacia Duster are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Renault Trafic1.jpg (388 KB)

La bordul noului Renault Trafic Combi te bucuri de numeroase soluții de depozitare inteligente pentru a călători fără griji în trafic, oferind în același timp, tot confortul pentru pasageri. Grație portbagajului generos și interiorului amplu și configurabil, Trafic Combi răspunde perfect oricărui tip de situație, permițând transportul a 9 persoane, fără a sacrifica spațiul pentru bagaje. Ai la dispoziție un sistem de navigație, un sistem de control al vitezei, acces la aplicațiile tale preferate și multe altele. Trafic Combi se adaptează planurilor tale, iar tu te poți bucura de echipamentele inovatoare axate pe conectivitate, concepute special pentru a-ți oferi călătorii cât mai plăcute!

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0